Varstvo osebnih podatkov

Odvetnika se zavezujeta, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani odvetnik-osolnik.si ali na kakršenkoli drugi način ne bosta prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredovala tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

 

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani odvetnik-osolnik.si uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani..

 

Izključitev odgovornosti

Spletne strani odvetnik-osolnik.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Odvetnika ne jamčita za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Prav tako Odvetnika ne sprejemata odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, odvetnika ne prevzemata odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

Avtorske pravice

© Copyright 2009 Osolnik odvetniška pisarna, vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani odvetnik-osolnik.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

 

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja odvetnikov, ki aktivno uveljavljata svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.